تبلیغات
قانون جذب - توصیه‌های باربارا كینگ برای خانم‌های خانه‌دار


قانون جذب

آیا تا به حال به چگونگی بر آورده شدن آرزوهایتان اندیشیده اید؟

برترین مجله اینترنتی ایران


  • برای پاك كردن قابلمه‌ای كه غذا درون آن سوخته، كافی است مقداری سركه را با آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید این محلول خوب بجوشد. پس از آن، سوختگی به راحتی از كف قابلمه پاك می‌شود.
  • برای بریدن نان بهتر است از كارد اره‌ای استفاده كنید و پیش از برش، كارد را برای مدت كوتاهی درون آب جوش فرو كنید.
  • برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی‌ها، آنها را در جای تاریك، خشك و به دور از رطوبت قرار دهید.
  • افرادی كه پس از خرد كردن پیاز و شستن كارد هنوز نسبت به بوی پیاز روی كارد حساس هستند. برای برطرف كردن این بو كافی است یك هویج را با كمك كارد حلقه حلقه كنند.
  • برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین كار پوست كندن یك پیاز و قرار‌دادن آن در قابلمه است. بعد از 10 دقیقه پیاز بوی دود را از برنج می‌گیرد.
  •  اگر پس از دم كردن غذا یادتان آمد كه برنج‌تان بی‌نمك است، پس از آنكه دم كشید. مقداری نمك را در آب حل كرده و آن را با روغن مخلوط كرده و روی برنج بریزید.
  • یكی از بهترین راه‌ها برای خوشبو شدن سبزی پلو، استفاده از آویشن و دیگر ادویه‌های خوش بو، لابه‌لای كشیدن برنج پیش از دم كردن برنج است.
  • اگر در خانه كیك می‌پزید و برای جدا كردن كیك از ظرف دچار مشكل می‌شوید، پیش از ریختن مایه كیك درون ظرف مقداری شكر ته ظرف بپاشید. این كار كمك می‌كند تا كیك به ته ظرف نچسبد.
  • بهترین روش برای نرم كردن و ترد كردن گوشت آن است كه گوشت را در مخلوطی از روغن زیتون خوراكی بدون بو و سركه قرار دهید و اجازه دهید به‌مدت 2 تا 3 ساعت درون آن خیس بخورد.
  • یكی از بهترین روش‌ها برای نگهداری دراز مدت از موز و پیشگیری از سیاه شدن و تغییر رنگ دادن این میوه، آن است كه موز را درون كاغذ آلومینیومی بپیچید و درون جا میوه‌ای یخچال قرار دهید.
  • پیش از شستن ظروف چرب، سینك ظرفشویی را از آب پر كنید و 3 قاشق سركه درون آن بریزید و اجازه دهید ظرف‌ها به‌مدت 10 دقیقه درون این مخلوط شناور باشند.
  • اگر تمایل دارید، به سرعت چند دقیقه برگه‌های خشك هلو یا زردآلو تهیه كنید، میوه‌ها را برش بزنید و آن را با كمترین حرارت درون فر بگذارید و مراقب باشید تا نسوزند.
  • برای تمیز كردن زیور آلاتی با جنس طلا یا نقره آنها را با خاك اره نرم بسابید.
  • اگر تصمیم دارید مدتی از اشیا و ظروف نقره خود استفاده نكنید بهتر است آنها را درون ورق آلومینیومی بپیچید. این‌كار از تیره شدن رنگ نقره‌ها پیشگیری می‌كند.
  • گاهی ممكن است برای تهیه غذا دائم با پیاز سر و كار داشته باشید. در این حالت دست‌تان به بوی پیاز آغشته می‌شود. برای از بین بردن این كار كافی است پوست دست‌تان را با كمك برشی از لیمو ترش تازه ماساژ دهید.
  • برای شكستن پوست سخت نارگیل بهترین كار قرار دادن نارگیل درون مایكرو‌ویو یا فر است.
  • برای از بین بردن شوری انواع خورش‌ها می‌توانید یك عدد سیب زمینی پوست كنده را درون خورش انداخته و پس از 7-8 دقیقه جوشیدن آن را از ظرف خارج كنید.  با این كار شما نمك اضافه خورش را می‌گیرید.

نوشته شده در جمعه 30 آبان 1393 ساعت 10:39 ب.ظ توسط مهناز نظرات




قالب جدید وبلاگ پیچك دات نت